Geld besparen met een Alles-in-1 pakket

Heb jij losse abonnementen voor televisie, internet en telefonie? Zonde! Door deze diensten in een gecombineerd Alles-in-1 pakket af te nemen kun je heel eenvoudig geld besparen. Door deze 3 diensten in één pakket onder te brengen kan de provider een scherp tarief hanteren. Een ander bijkomend voordeel is dat nieuwe klanten vaak verwelkomd worden met een actietarief voor de eerste maanden of een leuk welkomstcadeau.

 • Bekijk alle beschikbare aanbieders

  Check welke aanbieders actief zijn in jouw postcodegebied. Met de handige postcodecheck van Allesin1pakketvergelijken.nl kun je in een handomdraai zien of er een alles in 1 pakket in jouw regio beschikbaar is.

 • Bereken de gemiddelde prijs per maand

  Providers stunten met actieprijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kortingen gelden vaak alleen gedurende de eerste maanden van het abonnement. Om tot een eerlijke vergelijking te komen, moet je de gemiddelde prijs per maand berekenen. Dit kun je eenvoudig berekenen door de totale kosten van het Alles-in-1 pakket bij elkaar op te tellen en te delen door het aantal maanden van de contractduur.

 • De juiste internetsnelheid

  De goedkoopste Alles-in-1 pakketten kennen vaak een lage internetsnelheid. Wordt de internetverbinding veelvuldig gebruikt (bijvoorbeeld voor het downloaden van films of het spelen van spelletjes) dan is het raadzaam om voor een pakket met een hogere internetsnelheid te kiezen.

 • Het juiste televisiepakket

  Het aantal televisiezenders verschilt van pakket tot pakket. Houd ook rekening met nieuwe functionaliteiten zoals televisie kijken op je mobiel of tablet, Uitzending Gemist en interactieve TV.